Great tours, great stories

Teambuilding aktiviteter i Stavanger

I november testet heldige prøvekaniner ut vår splitter nye teambuilding aktivitet "Stavanger Race". "Lærerikt og utrolig gøy" var tilbakemeldingen fra testkaninene.

De lokale prøvekaninene ga oss i november tommel opp for Stavanger Race. Så skulle vi teste opplegget på en bedrift med ansatte fra hele Norge.

 

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Første bedrift som prøvde vår nye teambuilding aktivitet var 12 voksne som kom fra alle kanter i Norge. De hadde lite kjennskap til Stavanger og hadde et ønske om å lære mer om byen de besøkte. Inndelt i blått og rødt lag ble de sendt ut i det ukjente for å løse fysiske og psykiske oppgaver i Stavanger sentrum.

Kjempe gøy og lærerik runde

Dagfrid, prøvekanin Stavanger Race

 

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Noe av poenget med Stavanger Race er at deltakerne skal bli bedre kjent med lokalhistorie og viktige epoker i Stavanger, lokale ord og uttrykk, kjente Siddiser, kultur og arkitektur, men selvfølgelig også samtidig ha det kjekt.  Stavanger A-Å – «Learning by doing»  🙂  Det er helt utrolig hva denne gruppen lærte om Stavanger på bare to timer. Dette er «Edutainment» på sitt beste –  læring gjennom underholdning.

Vi er helt klart inspirert av tv-serien «Amazing Race»

Yulia, GuideCompaniet

 

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Blått lag har funnet konvolutten. Er det veiviser eller veisperring?

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Med reisekofferten i hånda suste deltakerne av gårde til fots, både høyt og lavt, i sentrumsgatene for å finne ledetråder og hint til neste post. Ingen informasjon ble gitt på forhånd og lagene måtte selv finne ut av hvor turen gikk videre – de måtte memorere, løse oppgaver, knekke koder og jobbe sammen i team for å komme videre i spillet. På veien møtte de gjerne på veisperringer og ikke alt gikk helt etter planen, men det skal jo bare være gøy!

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Liker du å konkurrere og løse oppgaver? Denne teambuilding aktiviteten er for deg som ønsker å bli bedre kjent med Stavanger og samtidig ha det jysla kjekt

Yulia, GuideCompaniet

 

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Stavanger Race er et rebusløp som er perfekt for voksne grupper, både bedrifter og vennegjenger, som ikke kjenner Stavanger så godt. Det er en teambuilding aktivitet, der vi i GuideCompaniet ønsker at deltakerne skal bli bedre kjent med Stavanger både historisk og geografisk. Stavanger Race er en aktivitetsrunde der voksne, gjennom kreativ oppgaveløsning, skal få lov til å leke og ha det gøy – helst litt utenfor komfortsonen.

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Målet med rebusløpet er også lagbygging og at gruppen får en «vi-følelse» der en samtidig får luftet hodet og bevegd kroppen.

Bedriftsaktiviteter i Stavanger sentrum

Når blått og rødt lag kom i mål samlet vi alle mann på en koselig pub og summerte opp tiden fra alle postene. Det er nemlig slik at det er laget med minst mulig totaltid som vinner Stavanger Race og ikke nødvendigvis laget som kommer først i mål. Dermed vet ingen hvem som vinner før tiden er summert opp fra alle postene – slikt blir det spenning av!

Deltakerne fikk sikkert noen gode historier og en kick-start på dagen. Konklusjon: Stavanger Race falt i smak både blant Siddiser og tilreisende 🙂

Les mer om Stavanger Race her: Stavanger Race – Teambuilding aktivitet