Great tours, great stories

Stavanger pub crawl

20. oktober hadde vi en fantastisk kjekk gjeng med på vår aller første Stavanger Pub Crawl tur. "Terningkast 6" var responsen. Nå gleder vi oss til å sende flere grupper på øljakt.

Eksepsjonelt bra vertskap fra våre pub-partnere – både på Dickens, Bøker og Børst og Bar Bache fikk vi servert varierte, gode smaker og vi i GuideCompaniet leverte selvsagt de gode historiene. Årets første Stavanger Pub Crawl var jysla kjekk og det var fantastisk å se at denne turen ble såpass godt tatt i mot.

 

Teambuilding Stavanger

Pubguiden Wenche har fordypet seg i alkoholens historie fra middelalderen frem til i dag og gleder seg til å formidle kunnskapen videre.

Visste du at.. Norgeshistoriens ølkultur snurrer helt tilbake til da vikingene klinket ølhornene sine sammen slik at det skvatt litt øl fra det ene begeret over i det andre. På den måten kunne man forsikre seg om at ølet ikke var forgiftet av en viking med onde hensikter.

Teambuilding Stavanger

Det ble god stemning i flokken etter hvert. Denne turen kan vi anbefale til mindre grupper som har lyst på en liten teambuilding aktivitet, vennegjenger eller andre ølglade mennesker som bare vil gjøre noe gøy og sosialt.

 

Teambuilding Stavanger

På Dickens ble vi mottatt med en fantastisk varme og en utrolig kunnskapsrik bartender. Han visste jammen mye om både huset vi var i og smakene vi fikk.

Alkoholkulturens utvikling i Norge er helt unik, spesielt når vi ser det i internasjonal sammenheng.

 

Teambuilding Stavanger

Vi hadde en internasjonal gruppe i alle aldre med oss på turen og det ble mange artige samtaler om likheter og ulikheter når det kommer til alkoholkultur i ulike land og regioner.

Teambuilding Stavanger

I forbindelse med festivalen «Whats Brewing» var Bøker og Børst overfylt med brygg-entusiaster denne kvelden. Det ble selvfølgelig full jubel når denne gjengen kom på besøk.

 

Teambuilding Stavanger

Det var tenning av vinterlys samme dag og det var utrolig lystig stemning i Fargegaten.

Teambuilding Stavanger

Stavanger turer, teambuilding og opplevelser

Vi fikk høre historier fra Stavanger under både påbud- og forbudstider. Brennevinssamlagetkarakteraften, spiseplikt, dame-te og patentsmørbrød – vi ble introdusert til begreper som for noen var nye og fremmede, mens for andre en påminnelse om en svunnen tid.  

Teambuilding Stavanger

Det ble mange fine dialoger i gruppen og mye mimring om hvordan det var i «gamle dager».

Teambuilding Stavanger

På slutten av turen vekket vi konkurranseinstinktet i gruppene og nerdet oss gjennom en runde pubquiz. Etter at vinneren var kåret og premien fordelt i glassene, forlot vi en munter gruppe som ble sittende igjen å kose seg på Bar Bache.

Terningkast 6 til GuideCompaniet.

-deltaker på PubCrawl

Klapp på skuldra!

 

Har du lyst til å bli med på Pub Crawl?  Les mer om denne turen her: Stavanger Pub Crawl