Great tours, great stories

Foto: GuideCompaniet

Ditt vertskap for håndplukkede opplevelser. Gjennom de unike historiene bygger vi begeistring!

Vi vet at historien er den viktigste ingrediensen til en vellykket tur – service, kvalitet og gode opplevelser er våre veivisere. I tillegg har vi håndplukket de beste samarbeidspartnere for å kunne lage de beste opplevelser for våre kunder, innenfor de rammer dere selv velger. Vår base er i Stavanger og vi leverer i dag:

  • Autoriserte guidetjenester på mange ulike språk
  • Faste turer i Stavanger og Haugesund
  • Totalleverandør av Shore excursions i utvalgte havner
  • Teambuilding aktiviteter
  • Reiseledere
  • Vertskap til messer og kongresser

Ingen oppdrag for små – ingen oppdrag for store 

 

Ditt vertskap

Vi er så heldige å ha et dedikert guide team som består av dyktige og serviceinnstilte mennesker. For å kunne levere fra øverste hylle bruker vi bare autoriserte guider som har gjennomgått en grundig innføring i nasjonal og regional historie. Disse engasjerte og profesjonelle guidene har en variert yrkesbakgrunn og dekker til sammen ca 25 språk. Felles for dem alle er at de elsker jobben sin.

I GuideCompaniet betrakter vi alle mennesker som våre gjester, uavhengig om det er kunder, samarbeidspartnere eller kolleger. Derfor er vertskapsrollen selve kjernen i vårt arbeid. Vi vektlegger serviceimøtekommenhetkvalitet og gjestfrihet i vår hverdag og har alltid fokus på kunnskap og formidling av den gode historien. 

Ta kontakt med oss så setter vi sammen den gode historien du ønsker fortelle. Velkommen til samarbeid med oss i GuideCompaniet.

 

(..) tusen takk til alle verter – de var helt fantastiske og kunde var kjempefornøyd!

Prosjektleder, Stavanger Forum

Jentene på sykkel fra kaien

Foto: GuideCompaniet

  • Foto: GuideCompaniet
Send forespørsel